Onafhankelijk calamiteitenonderzoek extern onafhankelijk voorzitter - Move professionals

Onafhankelijk externe voorzitter calamiteitencommissie - Move professionals

Onafhankelijk calamiteitenonderzoek door het inzetten van een externe en onafhankelijke voorzitter in de zorg - Move professionals

De adviseurs van Move professionals hebben ruime ervaring met het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek naar calamiteiten in alle sectoren van de zorg (jeugdzorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ, verslavingszorg, thuiszorg en beschermd wonen) en in het sociaal domein. De adviseurs van Move professionals zijn inzetbaar om de rol van onafhankelijk voorzitter in het calamiteitenonderzoek te vervullen en kunnen ook het gehele onderzoek onafhankelijk uitvoeren. Het inzetten van een onafhankelijk extern voorzitter is een waarborg voor de onafhankelijkheid, de objectiviteit en de kwaliteit van het onderzoek.


Meer weten over onafhankelijk calamiteitenonderzoek en de extern voorzitter in de zorg door Move professionals? 

  1. 🔗Calamiteitenonderzoek
  2. 🔗Calamiteitenonderzoek in Jeugdzorg en Veilig thuis
  3. 🔗Prisma onderzoek naar geweld (in de zorgrelatie)
  4. 🔗Prisma vooronderzoek

Onafhankelijk calamiteitenonderzoek en externe voorzitter bij calamiteiten verplicht

Voor de gehandicaptenzorg en de ouderenzorg is het bij calamiteiten met een dodelijke afloop verplicht om een onafhankelijke voorzitter aan te stellen. De adviseurs van Move professionals zijn gewend om calamiteitenonderzoekers te coachen on the job waardoor zij ook in de rol als onafhankelijk voorzitter bij de medewerkers uit de organisatie de onderzoeksvaardigheden vergroten. Wij zijn snel inzetbaar voor het uitvoeren van deskundig onafhankelijk onderzoek. Wij werken met ervaren calamiteitenonderzoekers.


Neem contact op met Move professionals voor het uitvoeren van onafhankelijk onderzoek naar calamiteiten in de zorg

Move professionals voert onafhankelijk calamiteitenonderzoek uit. Wij werken snel, integer en betrouwbaar.Wij zijn snel inzetbaar. Kom met ons in 🔗 contact.

Aanbod Move professionals

Kennisdomeinen Move professionals


Op zoek naar een deskundige partner voor het uitvoeren van onafhankelijk Prisma calamiteitenonderzoek?

Move professionals is een bureau voor organisatie- en veiligheidsvraagstukken in de zorg, de jeugdzorg, de GGZ, de verslavingszorg, beschermd wonen en het maatschappelijk domein. We bieden organisatieadvies, Prisma+ 8-Stappenmodel© voor calamiteitenonderzoek, extern voorzitter calamiteitenonderzoek, Prisma+ training, Prisma hybride leertraject voor calamiteitenonderzoek met e-learning en training en coaching on the job.


Snel iemand nodig?

Bel ons op 030-2072321 of  


Move professionals |Secretariaat | Kantoor | Trainingslocatie | Goeman Borgesiuslaan 77 | 3515 ET Utrecht | 030-2072321


Volg onze bedrijfspagina op


Move professionals is aangesloten bij, lid van en geaccrediteerd door

logo_crkbo logo_skj