Samenwerkingspartners Move professionals

Esmé werkt bij Move professionals als ervaren calamiteitenonderzoeker in de jeugdzorg. Verder is Esmé werkzaam als psycholoog/mediator en onderzoeker binnen de vrijwillige en gedwongen hulpverlening. Zij biedt aan een brede doelgroep coaching en begeleiding. Dit kan zich richten op gezinssystemen als ook individuele coachingstrajecten. Daarnaast zet zij zich in als mediator bij scheidingscoaching. Daarbij richt ze zich op zowel het kind als ook op de volwassene. Als onderzoeker richt zij zich op calamiteiten en psychodiagnostiek. Esmé zet zich graag in voor complexe vraagstukken en casuïstiek, vastgelopen samenwerking & klachten en het in kaart brengen van incidenten en calamiteiten. Vanuit een positief kritische blik samen werken aan verbetering binnen de zorg is waar zij voor staat.

Esmé van den Ende

Move professionals en Gijsbert Roseboom van puursuc6.nl werken graag samen, met name op het gebied van opleidingen rond complexe communicatie, agressie en conflicthantering. Gijsbert beweegt zich al twintig jaar als trainer en adviseur in de zorgsector. Omdat hij met de voeten in de modder stond als psychiatrisch verpleegkundige, spreekt hij de taal van medewerkers op de werkvloer. Door zeer diverse opleidingen te hebben ontworpen en geïmplementeerd kent hij alle aspecten van het creëren van een veilige organisatie en veilige zorg, voor cliënten en medewerkers. Gijsbert kijkt met een open en verfrissende blik naar uw zorgorganisatie. De combinatie van ervaring en kennis uit de praktijk, het gebruik van onderzoek en samenwerking met diverse kennispartners biedt de basis voor elk ontwikkelingstraject. Als opleider maakt hij gebruik van interactieve onderwijsvormen waarbij leren door te doen ofwel werkplekleren voorop staat.

Gijsbert Roseboom

 

 

Speciaal aanbod om organisaties te ondersteunen bij het uitvoeren van calamiteitenonderzoeken na de Coronacrisis

Kennisdomeinen Move professionals

 1. Veelgestelde vragen over calamiteitenonderzoek
 2. Wet Zorg en Dwang (WZD)
 3. Wet verplichte GGZ (Wvggz)
 4. Valrisico
 5. Beroepsgeheim en het doorbreken ervan
 6. Kwaliteit, veiligheid en toezicht in het sociaal domein
 7. Medicatieveiligheid
 8. Geweld in de zorg en het sociaal domein
 9. Zelfdoding

Aanbod Move professionals

 1. Calamiteitenonderzoek
 2. Calamiteitenonderzoek in Jeugdzorg en Veilig thuis
 3. Externe onafhankelijke voorzitter calamiteitenonderzoek
 4. Klachtenonderzoek en onderzoek burgermeldingen
 5. Meldingen Wvggz en Wzd
 6. Expert toetsing en feedback op intern onderzoek
 7. Toegepast onderzoek
 8. Andere Prisma onderzoeken
 9. Ondersteuning kleine zorgaanbieders bij de invoering Wkkgz
 10. Interim beleidsadvies zorgbeleid
 11. Organisatieadvies en organisatieontwikkeling
 12. Kwaliteitsmanagement
 13. Trainingen calamiteitenonderzoek en leren van incidenten (vrij van BTW zie ons kwaliteitskader M'academy)
 14. Werkplekleren (vrij van BTW zie ons kwaliteitskader M'academy)

OP ZOEK NAAR SLIMME EN DUURZAME OPLOSSINGEN?

Move professionals is een bureau voor organisatie- en veiligheidsvraagstukken in de zorg, de jeugdzorg, het maatschappelijk domein en het onderwijs. We bieden organisatieadvies, PRISMA+ 8-Stappenmodel© voor calamiteitenonderzoek, extern voorzitter calamiteitenteam, PRISMA+ training, PRISMA InComPact© training en coaching on the job.

 Snel iemand nodig? Bel ons op 030-2072321, neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul ons contactformulier in.


Contactgegevens: Move professionals |Secretariaat | Kantoor | Trainingslocatie Christiaan Krammlaan 2, 3571 AX Utrecht 030-2072321 -  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - contactformulier


 Volg onze bedrijfspagina op  


 Move professionals is aangesloten bij, lid van en geaccrediteerd door