Portfolio - Move professionals specialist in veilige zorg en calamiteitenonderzoek

Move professionals is specialist in veilige zorg en calamiteitenonderzoek

Move professionals is specialist in veilige zorg en onafhankelijk calamiteitenonderzoek

Wij kunnen snel aan de slag. Move professionals is specialist in gedegen, onafhankelijk en deskundig onderzoek.Dat betekent, dat we op de hoogte zijn van de eisen van de wettelijke kaders, de richtlijnen van de IGJ, de normen van het werkveld en de laatste stand van zaken wat betreft de kwaliteit en veiligheid vande thema's die we onderzoeken. We werken integer, respectvol en discreet.

Vanuit ons bureau in Utrecht werken wij voor opdrachtgevers in heel Nederland in de jeugdzorg, de gehandicaptenzorg, de ouderenzorg, maatschappelijke organisaties en de ggz. Onze klanten zitten onder andere in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Breda, Middelburg, Groningen en Flevoland. Wij bieden ondersteuning bij organisatie- en veiligheidsvraagstukken, die het hart en de bedoeling van de organisatie raken, het primaire proces. Dat doen we in de vorm van calamiteitenonderzoek, klachtonderzoek, burgermeldingen, onderzoek naar duurzame inzetbaarheid, trainingen en allerlei vormen van werkplekleren. Inmiddels hebben we mooie portfolio opgebouwd. Onderstaand een aantal organisaties waarvoor wij opdrachten hebben uitgevoerd en trainingen hebben verzorgd.


Opdrachtgevers Move professionals

WZH.png
Prinsenstichting
 

 

Aanbod Move professionals

Kennisdomeinen Move professionals


OP ZOEK NAAR SLIMME EN DUURZAME OPLOSSINGEN?

Move professionals is een bureau voor organisatie- en veiligheidsvraagstukken in de zorg, de jeugdzorg, de GGZ, de verslavingszorg, beschermd wonen, het maatschappelijk domein en het onderwijs. We bieden organisatieadvies, Prisma+ 8-Stappenmodel© voor calamiteitenonderzoek, extern voorzitter calamiteitenonderzoek, Prisma+ training, Prisma hybride leertraject voor calamiteitenonderzoek met e-learning en training en coaching on the job.

Snel iemand nodig? Bel ons op 030-2072321 of vul ons contactformulier in.


Contactgegevens: Move professionals |Secretariaat | Kantoor | Trainingslocatie | Goeman Borgesiuslaan 77 | 3515 ET Utrecht | 030-2072321 | contactformulier


Volg onze bedrijfspagina op


Move professionals is aangesloten bij, lid van en geaccrediteerd door