Wie we zijn

Mirjam van Eerde (partner, calamiteitenonderzoeker en trainer)

Mirjam van Eerde (1964), MA Management & Innovation, is oprichter van Move professionals. Ruime en brede ervaring in verschillende sectoren en organisaties als (jeugd)hulpverlener, manager, beleidsadviseur, organisatieadviseur, hoofd van een expertisecentrum, calamiteitenonderzoeker & docent, hebben haar de bouwstenen geleverd voor Move professionals. Onder het motto goede zorg is slimme en veilige zorg, en een goede organisatie is ook een slimme en veilige organisatie, heeft zij Move professionals in enkele jaren uitgebouwd tot wat het nu is. Gedegen kennis, gecombineerd met een kritische geest, lef en humor vormen de basis van haar werk. Mirjam weet mensen op elk niveau aan het denken te zetten en te versterken, stimuleert reflectie en dwars denken. Omdat veilige zorg vraagt om kritische en alerte medewerkers, die oog hebben voor risico’s en voor succesfactoren. Mirjam houdt van moeilijke situaties, 'lastige' cliënten en complexe vraagstukken. Juist dan komen mensen en organisaties in beweging!


Cora Ledder (partner, calamiteitenonderzoeker en trainer)

Cora Ledder (1962) studeerde WO Bestuurskunde aan de Erasmus in Rotterdam en werkte daarna als bestuurssecretaris en senior beleidsadviseur in verschillende organisaties. Al snel nam ze coördinerende functies op zich. Daarna was ze een aantal jaren werkzaam als intern organisatie adviseur voordat ze zich ook als zelfstandig adviseur vestigde. Cora is een positieve criticus, die zich heeft gespecialiseerd in samenwerkingsvraagstukken, teamontwikkeling en management – en bestuurs-ondersteuning. Cora voelt zich thuis op het snijvlak van mens en organisatie en hoe die zich tot elkaar verhouden. Cora is goed in de analyse en de vertaling daarvan naar slimme oplossingen en creatieve tools en werkvormen. Door haar achtergrond als verpleegkundige in de VG staat zij dicht bij de professionals en begrijpt de passie maar ook de valkuilen en blinde vlekken. Cora is duidelijk over de doelen en de weg ernaar toe. Zij heeft humor, is vriendelijk, heeft oog voor mens en relaties, maar is ook zakelijk en concreet. Maar vooral daagt Cora uit om te leren!


Esmé van den Ende (calamiteitenonderzoeker)

Esmé werkt bij Move professionals als ervaren calamiteitenonderzoeker in de jeugdzorg. Verder is Esmé werkzaam als psycholoog/mediator en onderzoeker binnen de vrijwillige en gedwongen hulpverlening. Zij biedt aan een brede doelgroep coaching en begeleiding. Dit kan zich richten op gezinssystemen als ook individuele coachingstrajecten. Daarnaast zet zij zich in als mediator bij scheidingscoaching. Daarbij richt ze zich op zowel het kind als ook op de volwassene. Als onderzoeker richt zij zich op calamiteiten en psychodiagnostiek. Esmé zet zich graag in voor complexe vraagstukken en casuïstiek, vastgelopen samenwerking & klachten en het in kaart brengen van incidenten en calamiteiten. Vanuit een positief kritische blik samen werken aan verbetering binnen de zorg is waar zij voor staat.


Ingrid Scheper (administratief ondersteuner)

Ingrid Scheper (1965) is administratief medewerkster bij Move professionals. Zij heeft veel werkervaring in allerlei ondersteunende en faciliterende functies. Binnen Move professionals doet Ingrid alle voorkomende werkzaamheden van inkoop tot administratie. De klanten van Move professionals komen in contact met Ingrid omdat zij de contacten onderhoudt met onze cursisten.


René Schouten (adviseur webdesign en hosting)

René Schouten van Foto- & Webstudio Digitaal ICT is sinds 2020, de Adviseur in Joomla! Webdesign & Hosting van Move professionals. Na de groei van Move professionals en de ontwikkeling van onze website is een nieuwe fase aangebroken. René werkt transparant, professioneel en is laagdrempelig. Hij heeft de techniek achter onze website snel en zorgvuldig naar een gebruiksvriendelijker en nog veiliger niveau gebracht. René ondersteunt ons met herstelwerkzaamheden, onderhoud en beheer en geeft advies over onze website. René is adviseur in Joomla! Webdesign & Hosting en vertaalt onze wensen naar een praktisch beheerbare website. Door zijn deskundigheid en zijn brede netwerk binnen de Joomla Community, vindt hij voor elke vraag een advies en/of oplossing. Foto- & Webstudio Digitaal ICT (René Schouten) geeft advies: in Joomla! Webdesign en Hosting.

Aanbod Move professionals

Kennisdomeinen Move professionals


OP ZOEK NAAR SLIMME EN DUURZAME OPLOSSINGEN?

Move professionals is een bureau voor organisatie- en veiligheidsvraagstukken in de zorg, de jeugdzorg, de GGZ, de verslavingszorg, beschermd wonen, het maatschappelijk domein en het onderwijs. We bieden organisatieadvies, Prisma+ 8-Stappenmodel© voor calamiteitenonderzoek, extern voorzitter calamiteitenonderzoek, Prisma+ training, Prisma hybride leertraject voor calamiteitenonderzoek met e-learning en training en coaching on the job.

Snel iemand nodig? Bel ons op 030-2072321 of vul ons contactformulier in


Contact: Move professionals |Secretariaat | Kantoor | Trainingslocatie | Goeman Borgesiuslaan 77 | 3515 ET Utrecht | 030-2072321


Volg onze bedrijfspagina op


Move professionals is aangesloten bij, lid van en geaccrediteerd door

logo_nmv logo_crkbo logo_skj